Feliratkozás Hírlevélre

Üdülőházunk bemutatása

A Szalóki Üdülőház egy kellemes kisközség- ben, a fürdőjéről híres Egerszalókon található.

3394 Egerszalók, Fenyves u.1.
Telefon: +36-20/618-8520 
E-mail: info@szalokiudulohaz.hu

Tovább »

Szobáink

Vendégeink kényelme- sen tölthetik idejüket pihenésük során a tágas apartmanjainkban. A szobákhoz tartozó teraszon vagy erkélyen kellemesen indul a nap egy madárcsicsergéssel kísért reggelivel, este pedig hangulatos borozgatással zárulhat a lemenő nap fényében. ...

Tovább »

Legtöbben ezt keresték: egerszalóki üdülőház, egerszalók szállás, szállás Egerszalókon, egerszalóki üdülés, üdülés Egerszalókon, szálláshelyek Egerszalókon, egerszalóki szálláshely (34) 15.04.01

Törzsvendég Baráti Kör program

Ön most itt áll: Szolgáltatásaink » Törzsvendég Baráti Kör program

Igazán szeretjük az otthonos helyeket.
Azokat, ahol minden emberléptékű, ahol régi ismerősként köszöntenek, ahova tucatnyi kellemes élmény köt, ahova újra meg újra visszatérünk.

Talán Ön is hasonlóan érez, és reméljük, mi is egy ilyen hely vagyunk az Ön számára. Engedje hát meg, hogy bemutassuk különleges törzsvendég-programunkat, melynek Ön is részese lehet.


Miben áll a program különlegessége?

Már az első nálunk tartózkodással Törzsvendég Baráti Körünk tagjává válik, így következő foglalása alkalmával már élvezheti a program nyújtotta előnyöket. Ez mit jelent az Ön számára? Kedvezményes szobaárakat, grátisz szolgáltatásokat, ajándék éjszakákat. Ezen felül nem csak Ön, hanem ajánlása nyomán érkező barátai is kedvezményben részesülnek.


Kedvezményszintek

1. szint

  • A 2.-5. tartózkodás alkalmával 5 % kedvezmény a szobaárból.

2. szint

  • A 6.-9. tartózkodás alkalmával 10% kedvezmény a szobaárból.

3. szint

  • 10. tartózkodástól 15% kedvezmény a szobaárból vagy a csomagajánlat árából.

 

Figyelem!
A kedvezmények a honlapunkon feltüntetett ajánlatainkra érvényesek, telefonos vagy e-mail útján történő foglalás esetén. Partnereinknél meghirdetett egyéb ajánlatainkra és szállásfoglaló portálokon történő foglalás esetén a kedvezmény nem érvényesíthető. A pontok kiemelt időszakokra történő foglalás esetén nem felhasználhatók.

 

  • Tartalom megosztása:
  • facebook.com