Feliratkozás Hírlevélre

Üdülőházunk bemutatása

A Szalóki Üdülőház egy kellemes kisközség- ben, a fürdőjéről híres Egerszalókon található.

3394 Egerszalók, Fenyves u.1.
Telefon: +36-20/618-8520 
E-mail: info@szalokiudulohaz.hu

Tovább »

Szobáink

Vendégeink kényelme- sen tölthetik idejüket pihenésük során a tágas apartmanjainkban. A szobákhoz tartozó teraszon vagy erkélyen kellemesen indul a nap egy madárcsicsergéssel kísért reggelivel, este pedig hangulatos borozgatással zárulhat a lemenő nap fényében. ...

Tovább »

Legtöbben ezt keresték: egerszalóki üdülőház, egerszalók szállás, szállás Egerszalókon, egerszalóki üdülés, üdülés Egerszalókon, szálláshelyek Egerszalókon, egerszalóki szálláshely (34) 15.04.01

Foglalási és lemondási feltételek

Ön most itt áll: Tudnivalók » Foglalási és lemondási feltételek

A vendég szállásfoglalásával elismeri, hogy az alábbi foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja. Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra (legfeljebb 5 szoba együttes foglalása) vonatkoznak. Minimum 6 szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi feltételek vonatkoznak.

A Szalóki Üdülőház írásban (e-mailben, levélben, személyesen az Üdülőházban), online foglalási rendszeren, vagy telefonon keresztül érkezett foglalást fogad el. Foglalása az Üdülőház írásbeli visszaigazolását követően válik garantálttá. Az érkezés napján történő foglalás esetén visszaigazolást nem küldünk, a foglalás azonnal él.

A foglalásban megadott adatok helyességéért a vendég felel. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Szalóki Üdülőház fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik. Kérjük gyermek(ek)kel érkező vendégeinket, hogy a gyermek(ek) életkorát pontosan adják meg a tartózkodás időpontjában betöltött életkor szerint.

Kérjük kedves vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen igényüket a „Megjegyzés” rovatban jelezzék.

Az e-mail útján történő foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni: név, telefonszám, postacím, e-mail cím.

Ajánlatkérés esetén a Szalóki Üdülőház az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. A foglalás az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, az Üdülőház írásbeli visszaigazolását követően válik véglegessé.

A teljes szállásdíj érkezéskor, a szoba elfoglalása előtt fizetendő.

Recepciónk 7-19 óra között áll Vendégeink rendelkezésére.

A szálláshely elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni, mely innen letölthető. A bejelentkezés meggyorsítása érdekében kinyomtatva és előre kitöltve is hozhatják a bejelentőlapot. Minden nagykorú vendégünk részére kitöltendő egy teljes bejelentőlap, a velük egy szobában tartózkodó gyermekek számára elegendő a rövid bejelentőlap kitöltése.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy az üdülőházban igénybevett szolgáltatások és a szállásdíj utáni anyagi felelősség a bejelentőlap pontos kitöltésétől és a vendég általi aláírásától függetlenül a szálláshely elfoglalásától fenn áll. A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül.

Kérjük kedves kisállattal érkező Vendégeinket, ügyeljenek a tisztaságra, valamint arra, hogy kisállataik ne zavarják a többi vendéget.

  • Tartalom megosztása:
  • facebook.com