Feliratkozás Hírlevélre

Üdülőházunk bemutatása

A Szalóki Üdülőház egy kellemes kisközség- ben, a fürdőjéről híres Egerszalókon található.

3394 Egerszalók, Fenyves u.1.
Telefon: +36-20/618-8520 
E-mail: info@szalokiudulohaz.hu

Tovább »

Szobáink

Vendégeink kényelme- sen tölthetik idejüket pihenésük során a tágas apartmanjainkban. A szobákhoz tartozó teraszon vagy erkélyen kellemesen indul a nap egy madárcsicsergéssel kísért reggelivel, este pedig hangulatos borozgatással zárulhat a lemenő nap fényében. ...

Tovább »

Legtöbben ezt keresték: egerszalóki üdülőház, egerszalók szállás, szállás Egerszalókon, egerszalóki üdülés, üdülés Egerszalókon, szálláshelyek Egerszalókon, egerszalóki szálláshely (34) 15.04.01

Házirend

Ön most itt áll: Tudnivalók » Házirend

SZALÓKI ÜDÜLŐHÁZ Általános információk és Házirend

Munkatársaim nevében ígérhetem, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.

 

1.) Érkezési és távozási információk

A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobát 11:00 óráig kérjük elhagyni. Amennyiben a takarítással munkatársaink előbb végeznek, úgy a szobák 14 óra előtt is elfoglalhatóak. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát Üdülőházunk részére e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.

Hosszabbítási díj: 11:00-tól óránként 1.500 Ft egészen 17:00-ig. Az Üdülőház elhagyása esetén a szobakulcsot kérjük a recepción leadni.

Kiemelt időszakban hosszabbításra nincs lehetőség!

 

2.) Szobakulcs
A vendégek regisztrálásakor szobakulcsot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges.

 

3.) Látogatók
A szobákban csak a recepción regisztrált vendégek tartózkodhatnak.

 

4.) Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: játszósarok használatát, parkoló használatát, Wi-Fi elérhetőséget az egész házban, gyerekjátékok, könyvek térítésmentes igénylését a recepción.

 

5.) Étkezés
A recepción térítésellenében reggeli igényelhető.
 

6.) Egyéni elektromos készülékek
Az apartmanokban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni és az ott található elektromos eszközökön kívül vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos. Vasalási vagy mosatási igényüket a recepción jelezhetik.

 

7.) Tűzvédelem
Az Üdülőház tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani.

 

8.) Dohányzás
Az Üdülőház egész területén beleértve az apartmanokhoz tartozó teraszokat is tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a bejáratától 5 méterre található dohányzásra kijelölt területén gyújthatnak rá.

 

9.) A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

 

10.) Kisállatok elszállásolása
Üdülőházunk maximum 5 kg súlyú, kistermetű, szobatiszta kisállatok (kutya, macska, egyéb házi kedvenc egyeztetés alapján) fogadását biztosítja 2.500 Ft / kisállat / éj áron. Kérjük, hogy a közös helységekben a kisállatokat csak pórázon vezessék.

 

11.) Az Üdülőház értékei
Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) az Üdülőházból kivinni tilos!

Távozás napján az apartmanok felszerelésének meglététét ellenőrizzük.

 

12.) Távozás a szobából
Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, az elektromos berendezések kikapcsolásra kerültek e.

 

13.) Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a recepción haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

 

14.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt az Üdülőház az okozóval megtérítteti.

 

15.) Kérdése van?
További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a recepción adunk felvilágosítást. Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

 

Fentiek betartását köszönjük.

Szalóki Üdülőház

  • Tartalom megosztása:
  • facebook.com